Det lutar åt Texas

Det lutar åt Texas

Paris
Rom
Tromsö
Samarkand
Vladivostok
Texas
Centralasien (Samarkand igen)
Palestina
Buenos Aires
Malmö
Gävle (Fängelsemuseet)
Världens ände
Inåt

Tack för dessa svar som kom på frågan nedan!

Buenos Aires kommer jag med största sannolikhet att resa till nästa sommar. Världens ände ska jag använda som arbetsnamn på en krönika. Malmö kommer jag till om några veckor, men då ska jag vara l-e-d-i-g. Sveriges Fängelsemuseum i Gävle vill jag inte missa (hon som tipsade tyckte jag skulle ”åka in”). Inåt reser jag förhoppningsvis i boken jag skriver.

Resten är definitivt på min lista. Men allra mest lutar det åt Texas. Vill göra resan med Texaskännaren och fantastiska fotografen Conny Ekström.

Jag har drabbats av en USA-bugg. Vill bara se mer och mer av det knäppa landet. Försöker förstå det. Älskar musiken. De långa vägarna. Den oändliga himlen över vidderna. Stekarna och bootsen.