6 dagar kvar til deadline

6 dagar kvar til deadline

Har strukit kapitlet om att förlora sin hund.
(Kill your darlings.)

Intervjuerna redigerade, filat på sista kapitlet och låtit fler röster ta plats i hela boken. Det finns ett näst-sista-kapitel jag måste ta i tu med, något slags ”vart tar sorgen vägen”. Ju mer jag skriver desto mer hopar sig frågorna.

När någon dör försöker vi finna en mening i döden, för en del kan det vara en tröst att någon dör som har haft svåra smärtor. Då hade döden en mening. Men vad är meningen med smärtorna? Varför blir en del sjuka? Jag kan rada upp fler frågor som väcks. Frågor som aldrig får svar. Istället för att hitta en mening måste vi hitta ett sätt att våga möta det meningslösa.

Har jag också gjort:
– Tackat ja till att hålla föredrag.
– Sprungit 6 km och under tiden…
– …tänkt ut tema till krönikan. (Tillit och förtroende.) Blev så i gasen att jag i farten…
– …gjorde delar av Vi-jobbet.
– Lagat potatis och purjolökssoppa. Tyckte det blev för mycket hälsokost så jag klippte ner lite korv.
– Läst några sidor i Helena Henchens senaste bok för dagens språkinspiration.
– Skickat cd-skivor till mina bröder med musiken från kvällen med R & B. Storebror ville bryta sig in när jag var dj.
– Kollat biljetter till Bounce.
– Längtat efter sällskap.

Tags: