Happy Holiday som ljudbok

Happy Holiday som ljudbok

En decembermorgon sitter Maggan och Lena i hallen och tar farväl av sin döende hund Lukas. Sorgen är brutal och för Maggan innebär det också att bortträngda minnen och känslor väcks till liv.

Dagen efter åker de till Thailand på en arbetsresa Lena redan tackat ja till. Flygresan som börjar tråkigt för Maggan blir lite bättre allteftersom drinkarna rinner ner i hennes strupe. Omtöcknad slumrar hon in och vaknar inte förrän hennes vän Christian sätter sig bredvid henne. Det finns bara ett problem – Christian dog av hiv i början av 90-talet.

Christians närvaro blir alltmer påtaglig under dagarna i Thailand och med hans hjälp orkar Maggan komma ihåg tiden då Sverige drabbades av hiv, då hon arbetade som volontär för Noaks Ark, och vad det till slut fick för konsekvenser för henne. Hon vågar också ställa sig frågan – vad hände med den son hon en gång i tiden var med och hjälpte till världen?

Nu som ljudbok!