New Orleans – musiken, maten, mystiken

New Orleans – musiken, maten, mystiken

Nu är den här, den nya guideboken om New Orleans.

New Orleans är trummor och trumpeter, spårvagnar och skaldjur, marknader och magnolia. Ingen annan stad har så stort utbud när det gäller att ta vara på livets goda. Boken är din bästa vän på resan dit, full av genvägar till de bästa upplevelserna, men också uppriktiga råd om sådant du kan hoppa över.

Bodil Sjöström är journalist, musikproducent, författare och tidigare chefredaktör på Vagabond. Kärleken till New Orleans väcktes för tjugo år sedan och besöken har blivit både längre och oftare. Allt finns där, de vänliga människorna och lättsamheten. Inte för inte kallas staden The Big Easy. Bodil har också varit reseledare i New Orleans.

”Jag blir ofta kontaktad av vänner, men också sådana jag inte känner, som undrar om jag har några tips inför deras resa till New Orleans. Varje gång har jag skickat iväg en lista som bara blivit längre och längre. Nu har jag utökat tipsen till en bok. Här finns nu allt det jag skulle säga till mina vänner för att få ut det allra bästa av besöket de aldrig kommer glömma.”

New Orleans – musiken, maten, mystiken

80 sidor
56 bilder
200 tips

Skicka din beställning till hello@jajamensanrecords.se

Pris 139 kronor + frakt
(Bonuspresenten toarulle som utlovades i annonsen har tyvärr tagit slut i våra lager.)