Platser kvar på Madame

Platser kvar på Madame

Madame-bild

Jag brukar ibland arbeta som musikhandledare på Popkollo Madame. Något av det allra roligaste jag varit med om (se bilder nedan). Det finns platser kvar till helgen 8-10 maj!

Popkollo Madame är ett tre dagars musikkollo för dig som identifierar dig som kvinna och är mellan 18 och 100 år. Där får du lära dig grunderna på minst ett instrument, skriva låtar, bilda band och repa, ha workshops med inspiratörer från musikbranschen och slutligen stå på scen vid en avslutningskonsert.

Det här är en utmärkt present till dig själv eller någon du tycker om! Popkollo Madame fyller på med energi, får dig att skratta, du blir garanterat inspirerad och du kommer att träffa många andra fantastiska deltagare att spela tillsammans med. Så om du haft en dröm om att spela instrument eller sjunga i band, vare sig du redan kan spela eller inte – ta chansen och anmäl dig!

Läs mer här.