Lycka och vemod

Lycka och vemod

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår hade vi vårt sista gig tillsammans i Need A Nurse. Vi blir nu två band, (mer info kommer). Under soundcheck kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Vi spelade då låten Something You Got, den låt vi stapplande började med för tre år sedan. Jävlar vad den svänger nu!

Jag har själv valt att hoppa av, eftersom jag vill jobba med annan musik, men självklart fylls jag av sorg denna kväll – jag förlorar det sociala sammanhanget, att få träffa mina vänner en gång i veckan, ibland mer, och ha förbannat roligt. Jag älskar de här människorna. Flera av oss har varit vänner i över 20 år, och såklart fortsätter vi vara vänner även efter detta. Men visst är en tid slut.

 

 

 

 

 

 

 

Vi var bra igår, hade en underbar energi. Att stå på scen med detta gäng är inget annat än lycka.

Om, hur och när Need A Nurse återuppstår vet ingen. Inom musik kan allt hända.

Vi spelade på en 50-årsfest. Efter avslutat gig med Need A Nurse gick jag upp med en ny tillfällig (fast fan vet)  konstellation och framförde en låt jag gjort text till. Jag lirade bas. Det är 33 år sedan sist. Vansinnigt roligt. Livet går vidare.