Därför slutar jag i Need A Nurse

Därför slutar jag i Need A Nurse

Igår meddelade jag mina vänner i Need A Nurse att jag slutar. Anledningen är att jag vill ägna mig åt annan musik, och arbeta på ett annat sätt.

Det är nu nästan precis tre år sedan jag drog igång bandet. Ringde runt till vänner som jag visste hade spelat, om än för längesedan, precis som jag. Vi skulle framföra en låt till Pauline på hennes 50-årsdag. Sedan skulle vi ge oss själva till Pauline – hon fick ett band.

Pauline var dessutom den mest bandvana, och sjuksköterska, så namnet var klockrent – Need A Nurse.

Ingen kunde nog föreställa sig då, vad det skulle bli av oss, eller att vi skulle jobba så oerhört målmedvetet i vår replokal som vi gjort. Varenda torsdagskväll, i snöstorm eller hagel, eller under varma sommarkvällar har vi tagit oss dit.

Men, ju längre vi har hållit på desto tydligare har våra olika ambitioner blivit.

Jag väljer att gå vidare, bland annat med vårt bluesband Mangroove. Kanske dyker jag ändå upp på någon spelning med Need A Nurse, det är något vi gemensamt får känna oss fram till.

TACK älskade vänner för den här tiden – jag har lärt mig jättemycket, inte bara om musik. Ni har gett mig luft under vingarna!

Nu börjar något nytt – både för mig och för Need A Nurse.

Tags: