233 sidor på 14 dagar

233 sidor på 14 dagar

Igår var jag på möte med min redaktör. Det är tredje versionen av manus vi går igenom, och jag ska nu redigera igen. Det är mentalt väldigt tungt att tro att man är så gott som klar, och förstå att det återstår många långa dagar framför datorn. Igen.

Jag har deadline 5 juni. När jag fick höra det sa jag: ”Det går inte.”

Men när jag kom hem började jag genast jobba och har redan rivit av 30 sidor. Vissa stora grejer kommer jag inte att kunna riva av. Det finns krångliga tider att räkna ut, berättelsen är i tre plan, varav två flätas samman. Säg så här: Båda mina hjärnhalvor måste jobba.

Mycket ska strykas, annat ska skrivas om, inte så mycket skrivas till.

Jag har 14 dagar på mig om jag arbetar varje dag fram till deadline. Det är 17 sidor per dag. Det ska jag fixa.