Vaknar och är lycklig

Vaknar och är lycklig

På lördagsmorgonen vaknar jag alldeles för tidigt. Förväntansfull som ett barn på julafton. Vårt bluesband Mangroove ska spela med min bror Kristofer och för första gången med trummisen Catarina Törnvall.

 

Vi går in i replokal, Cattis räknar in med en gång. Och fy sören vad det svängde. Vid ett tillfälle ser jag en kille stå utanför vår replokal (det är fönster ut till hallen). Han står och diggar, när jag möter hans blick sätter han upp tummen och ler stort.

Efteråt kommer Elisabeth Ohlson Wallin och fotograferar oss.

  

Och ännu lite senare visar Kristofer inspelningstrix.

Dagen avslutas med oxfilé, ett glas rödvin och dokumentären om Hugh Laure (Dr House) när han spelar in blues i New Orleans.

På söndagsmorgonen vaknar jag och är lycklig.

 

Tags:
,