3 fotoutställningar i Stockholm

3 fotoutställningar i Stockholm

Missa inte:

Elisabeth Ohlson Wallin. Bilder i dur och moll på Konserthuset. Ett urval ur en bred karriär. Från Palme till läderbögar. Men allra mest – starka kvinnor.

Jens Assur. Hunger. Kulturhuset. Bilder från Los Angeles till Bombay väcker frågan: Ska vi handla mindre för miljöns skull eller mera för att rädda ekonomin?

Dan Hansson och George Platt Lynes. Galleri Kontrast. Dan Hansson har försett oss med fantastiska porträtt genom Svenska Dagbladet. George Platt Lynes (1907-1955) gjorde sig känd främst genom sitt nytänkande inom modefotografering (Vogue) men också som porträttfotograf. Under hela sin karriär arbetade Lynes i hemlighet med sina ”nudes”. Det var bara den innersta kretsen av nära vänner som visste om dem. Se bilderna på Kontrast.

Tags: