Magväskor är inte heller så sexiga

Magväskor är inte heller så sexiga

Man ska inte ondgöra sig över hur andra klär sig. Jag vill inte vara sådan. Men var det i blogginlägget nedan då jag påstod att nautiska modet var osexigt. En kompis har hört av sig som har både prasslig jacka, randiga tröjor och seglarskor.

Jag har en (annan) vän som tycker att magväskor är det värsta som finns. Nu undrar jag- är det ok att jag har en då jag går i skogen? Ensam med hundarna?

En kvinna jag känner tycker att strumpor i sandaler är avskyvärt. Särskilt svarta. Och då blir en annan vän sur för strumpor i sandaler måste man ha för att slippa blåsor, säger han.

Så kan man hålla på. Man kan också fundera över varför man retar sig på ena eller andra plagget. Men så korrekt orkar jag inte vara, gör däremot tillägget att långa naglar på både män och kvinnor är rysligt äckligt.

Förlåt.

Tags: