IG och MVG till Åmåls Bluesfest

IG och MVG till Åmåls Bluesfest

bodilcrew

Så kan jag skriva till i mitt CV att jag varit vakt på bluesfestival. Åmåls Bluesfest annonserade på sin hemsida att de behövde hjälp och jag anmälde mig. Tyvärr blev inte min insats ljud eftersom de lagt all ljudtekink på entreprenad. Men jag blev vakt och hamnade backstage.

Fantastiskt trevliga och vänliga människor överallt, såväl bland personal som besökare. Och Åmåls Bluesfest? Så här tyckte jag:

MVG till musikutbudet. Åmåls Bluesfest har lyckats bredda blusen betydligt mer än vad jag exempelvis upplevt på Chicago Bluesfest. Och heder åt arrangörerna som särskilt satsat på kvinnorna i år. Fantastiska Lisa Lystam Family Band, Shoutin’ Red, Virginia & The Skybenders och Ida Bang & The Bluetears (bilden), för att bara nämna några.

ida

MVG till den snabba växlingen av band inne i terminalen. Snyggt!

VG till ljudet. (Hade såklart blivit MVG om jag varit med.)

G till scenerna utomhus, men det är knappt. Var är blueskänslan, dekoren? Man måste tänka paketering också!

IG till maten – fy för fan va tråkiga hamburgare, thaimat, ja allt jag testade. Hur kan man överhuvudtaget misslyckas med sådant? Förslag – se till att det radas upp Food Trucks i Åmål nästa gång. God mat till vettiga priser. Och kul inslag.

IG till program, såväl på webben som det tryckta, och då menar jag inte innehållet, utan hur det presenteras. Rörigt, och dåliga texter.