Hörs & Syns – för dig som arbetar med musik

Hörs & Syns – för dig som arbetar med musik

Syns du inte, finns du inte – hur bra du än låter.

Att vara synlig på webben kan vara vägen till framgång för dig som arbetar med musik, som producent, soloartist eller i ett band. Det måste gå att hitta dig och få en uppfattning om din musik, och vem du är som står bakom den. Det räcker inte bara med att det låter bra. Syns du inte, finns du inte.

Vi hjälper dig!

Två paket finns att välja mellan för att på ett smart och snyggt sätt visa upp dig, stärka din image och kanske också bygga ett varumärke Vi garanterar att det blir ett proffsigt intryck.

Silver

  • Foto: 3 bilder tagna av Elisabeth Ohlson Wallin. Du kan använda dem till hemsida och press (ej skivomslag). Bilderna avspeglar din musik, och personlighet eller image.
  • Hemsida: Startsida + 3 undersidor + blogg/nyhetsssida gjorda av Minna Wallin. Här kan du presentera musiken, bandet och/eller dig själv, länka till youtubeklipp och ljudspår, göra kontaktformulär och eventuell turnélista. I paketet ingår 2 timmar introduktion hur du sköter hemsidan för att sedan enkelt kunna lägga upp egna bilder och text.
  • Text: Till hemsidan får du hjälp med texter av Bodil Sjöström. Lustfyllt och koncist. Du får 2 timmar instruktion om hur du kan tänka med blogginlägg. Du kan också få hjälp med bandnamn.

Guld

  • Foto: 6-10 bilder tagna av Elisabeth Ohlson Wallin. Du kan använda dem till press, affisch, hemsida och skivomslag. Bilderna avspeglar din musik, och personlighet eller image. I det här paketet får du också en film på 3-5 minuter, som produceras av Elisabeth Ohlson Wallin & Robert Paraniak. Det kan vara en video eller en promotion.
  • Hemsida: Startsida + max 7 undersidor gjorda av Minna Wallin. Här kan du presentera musiken, bandet och/eller dig själv, länka till youtubeklipp och ljudspår, göra kontaktformulär, blogg och kanske turnélista. Det går även att ordna en mejlutskicksfunktion där du snabbt och snyggt kan göra pressmeddelanden eller nyhetsbrev. Du får också hjälp med logotype. I paketet ingår 2 timmar lektion hur du sköter hemsidan för att enkelt kunna lägga upp egna bilder och text.
  • Text: Till hemsidan får du hjälp med texter av Bodil Sjöström. Kort, lustfyllt och koncist. Du får 4 timmar instruktion om hur du kan tänka med blogginlägg, och liten skrivarskola.

Intresserad? Hör av dig till bodil@bodil.nu för offert.

Är du intresserad av enbart foto, film, text eller hemsida? Jamen, självklart hjälper vi dig med det. Hör av dig!

Elisabeth Ohlson Wallin är fotograf med lång erfarenhet och har plåtat musiker från Cornelis Vreeswijk till Lisa Nilsson.
Läs mer på www.ohlson.se

Minna Wallin är grafisk formgivare och webbdesigner, har byggt webblösningar till såväl Eva Dahlgren som Peter Lundblad och många andra.
Läs mer på www.woffactory.com

Bodil Sjöström är journalist, författare och musikproducent. Har mångårig erfarenhet av att arbeta fram webblösningar, texter och logotyper, från Röda Korset till rock- och bluesband.

Läs mer på www.bodil.nu