Köp souvenirer

Köp souvenirer

Man ska inte underskatta souvenirer. Ibland kan det kännas som man köper skräpgrejer som bara samlar damm, men andra gånger blir de just precis vad de heter. (Souvenir=minne)

I min nyckelknippa sitter en sådan. Vi fick den av våra vänner då vi var i Toronto i somras. De gjorde en ”all-in” en dag, åkte upp i CN-Tower, köpte souvenirer både till sig själv och för att ge bort.

Utan att överdriva, så lyser den lilla nyckelringen upp min tillvaro (den lyser när man trycker på den), och jag minns den där dagen. Att jag gick på mikrobryggeri och mötte dem i trappan alldeles nedanför tornet, att vi sågs efteråt och åt en god middag. Att vi bodde på ett jättebra hotell. Gillade Toronto. Åt sushi när det spöregnade. Var på pub där bartendern aldrig slutade prata. Minnena bara ramlar över mig.

Tack!