Ställtid blir till slut skrivtid

Ställtid blir till slut skrivtid

Jag har haft mycket att göra som INTE har med min bok att skaffa. Saker jag skjutit upp eftersom tiden var så tajt med förra projektet (Cause of Death: Woman).

Igår exempelvis, ägnade jag hela dagen åt en test jag skulle genomgå för att få vara kvar i Stödstyrkan på MSB. Jag skulle också uppdatera min profil på deras hemsida. Min dator har krånglat, liksom min uppkoppling och min nya telefon. Jag har varit så stressad över att det tagit så mycket av min skrivtid och svurit högt över diverse teleoperatörer och myndigheter.

Idag var det däremot bästa förutsättningarna för att skriva. Inget kvar på listan ”Att göra”. Vad gör jag då? Jo, går ut och fikar, köper godis och påskris, ägnar timmar åt Facebook och kollar om det går någon bra film dagtid.

Ställtid, heter det. Tid man behöver för att ställa in sig.

Och jodå, jag har skrivit, ty ställtid blir till slut skrivtid. Imorgon deadline för 20 sidor till Åsa Anderberg Strollo som ska läsa och tycka. Jag har skrivit 28. Men är det 28 sidor som håller?

 

 

Tags: