Felicias sanning om Anna Wahlgren

Felicias sanning om Anna Wahlgren

Idag skriver Aftonbladet om Felicia Feldt (efternamnet är pseudonym) som nu släpper boken ”Felicia försvann” om sin mamma Anna Wahlgren.

Jag var med då Felicia började skriva boken, vi gick samma kurs och jag har läst delar av hennes fantastiska manus. Fantastiskt för det sätt hon gestaltar barndomen på, fantastiskt också för att hon är så modig. Samtliga på kursen var väl medvetna om vilken uppmärksamhet Felicias texter skulle få. Vi ingick i ett tystnadslöfte om att inte yppa något förrän boken var klar. Det kändes stort att få vara med om hennes skrivprocess, och jag är glad och stolt över Felicia att boken nu kommer ut på Weylers förlag.

Det är en helt annan bild av Anna Wahlgren vi får se, det är en mardröm. Läs den.