När det bara finns ett här och ett nu

När det bara finns ett här och ett nu

Jag spelar i ett band sedan ett år tillbaka. Läs den fina historien om Need A Nurse här. Ett band hopplockat på skoj inför en 50-årsfest. Flera av hade inte spelat på 20 ja till och med 30 år.

Vi har nu nästan full utrustning (fattas bara trummor, men de är beställda). Vi repar varje torsdag men igår lördagl satte vi upp våra instrument i ett garage.  Till en början var det lite kyligt, men mot slutet närmare 800 grader.

Att spela är så mycket här och nu det går att komma. Det går inte att tänka på något annat, då spelar man fel. Vi gör något tillsammans, det låter (emellanåt) riktigt bra och vi får leva ut våra rock n rolldrömmar.Vi är så uppskruvade efter ett par timmar spelande att det nästan inte går att sova.

Sann glädje.

Här och nu.