Ryanair och goda nyheter

Ryanair och goda nyheter

Att flyga med Ryanair är att ta bort all den flärd som tidigare omgivit resan.

Lite som boskap känner man sig i de trånga galonstolarna.

Men de bjuder på fler och fler destinationer och fler avgångar. Och priset – ja ni vet ju hur lågt det kan vara. Ett par hundralappar enkel resa. (När man väl klickat sig igenom alla tillägg som skatter, internetincheckning och så vidare.)

Den sista mars börjar Ryanair trafikera rutten Stockholm Skavsta – Faro (Portugal) med tre avgångar i veckan. Till Malaga kan man från den 22 juni välja på fyra flyg i veckan från Skavsta och från 25 juni finns tre i avgångar i veckan från Göteborg.

I ett pressmeddelande säger Erik Elmsäter, försäljnings- och marknadsansvarig för Ryanair i Norden:

– När hörde ni senast goda nyheter från SAS?

Tags: