Ny bok: Hjärnan och kärleken

Ny bok: Hjärnan och kärleken

Min syster Britta Sjöström har gjort det igen, skrivit en bok om hjärnan. Den här gången kopplad till kärleken. Jag är naturligtvis part i målet, men alldeles oavsett – jag lärde mig väldigt mycket av den förra boken ”Hjärnan bakom allt” (läs om den här, och om Britta).

Så här står det på baksidan av ”Hjärnan och kärleken”:

Vad händer i hjärnan när vi väljer partner, blir förälskade eller dumpade? I kärlek och relationer är det en underbar hjälp att förstå hjärnans kärleksspråk. Vare sig det gäller lycklig eller olycklig kärlek så gör hjärnan sitt bästa för att vi ska må bra. Men, ibland tolkar vi signalerna alldeles fel och hamnar i bekymmer. Här får du kunskap bakom våra typiska beteenden i kärlek och
relationer. För det är med hjärnan vi älskar, inte med hjärtat!

Britta Sjöström är journalist, författare och flitigt anlitad föreläsare.

I ”Hjärnan och kärleken” ger hon dig kunskap med direkt koppling till typiska beteenden i kärlek och relationer.

Här kan du beställa boken. (Länk till Bokus)