Nu börjar det

Nu börjar det

Jag har avsagt mig så gott som alla uppdrag, endast husdjur och ett fåtal resjobb för TT Spektra tar jag på mig. Men till 90 procent är jag nu tjänstledig i 6 månader framåt för att ägna mig åt två saker:

1. Författande
2. Musik

Författande
Jag har rensat mitt skrivbord och bland mina mejl. Min första dag handlar om att också planera. Hur ska jag lägga upp mina dagar? Jag tänker också ut vilka personer jag vill träffa i det närmaste för att komma igång, få inspiration och tala litteratur. På min lista står:

Åsa Anderberg Strollo
Majgull Axelsson
Helena von Zweigbergk
Karin Alfredsson
Kerstin Weigl
Min förläggare Cina Jennehov
Min redaktör Mia Thuvesson

Musik
Jag fortsätter med det roligaste som hänt på länge, vårt härliga band Need A Nurse, men jag ska också sätta igång egna projekt som stavas blues. Där har min fru Pauline en viktig roll (se henne lira här), men också hennes kusin Nina Ramsby. Jag har länge drömt om att också få spela med min bror Kristofer Sjöström. Den drömmen ska jag se till att förverkliga.