Våga – mitt ledord 2012

Våga – mitt ledord 2012

Inför varje nytt år väljer jag ett ledord.

Det ord som ska lysa över mina beslut. Som ska färga vad jag gör under året.

2012 års ord är: Våga.

Jag sätter ibland upp hinder för mig själv att jag inte kan, eller vet hur man gör. Det ska jag sluta med. Jag ska våga lite mer. Såväl inom mitt arbete som det jag gör på fritiden.

I mars kommer jag att kasta mig ut för att nästan på heltid skriva på nästa bok. Jag ska också våga mer när det gäller musiken.

Ord under åren har varit:

2006: Förändring – det året sa jag upp mig.

2007: Uppbyggnad – det året startade jag en reportagebyrå.

2008: Företagsamhet – det året ombildade jag till aktiebolag och köpte ut mina kompanjoner. Jag gav ut boken Vänskapskoden byggde en egen hemsida och startade denna blogg. Jag firade också ett bra resultat på mitt företag.

2009: Roman. Jag skapade förutsättningar för att skriva en roman, lade om min verksamhet och började på en författarutbildning på Skrivarakademin.

2010: Lust. Men det var lusten som kom av sig. Mamma dog och ett jobbigt år följde. Men – jag skrev klart min roman och blev antagen av ett förlag!

2011. Musik. Vårt nystartade band Need A Nurse fick en replokal, vi har gjort en fantastisk resa tillsammans under året och nu fått en spelning. Jag tog tillbaka musiken i mitt liv, en önskan jag haft i många år.

 

Tags: