Veckan som gått – dålig energi ut, bra energi in

Veckan som gått – dålig energi ut, bra energi in

Fredag. Dags att sammanfatta  min vecka, rubriken ovan tänkt som återkommande.

Jag har rensat ut dålig energi. I klarspråk betyder det att jag sagt upp ett avtal med fast kund. Samarbetet fungerade inte, kommunikationen var dålig. Förutsättningarna för att göra ett bra arbete fanns inte. Och jag vill inte göra dåliga jobb. Arbetet tog mer än det gav, då blir inte heller resultatet bra. Det bästa som kunde ske, för båda parter, var att avsluta. Jag kommer inte sakna strulet, men definitivt människorna jag arbetade med.

Bra energi har kommit istället:
Projektet Cause of Death:Woman är, om än avgrundsdjupt och mörkt, oerhört givande. Det är ett privilegium att få arbeta med texter som Karin Alfredsson och Kerstin Weigl skrivit. Vi börjar nu också lägga ramarna för den sajt som ska lansera projektet i Washington DC i februari nästa år. Sajten börjar nu skissas av Louise Bååth på Kingisland och Per Sandström på Kollegorna.

Mitt och Göran Arvidsons projekt ”15-minuter om dagen” tar också fart. (Betyder att vi hjälper småföretagare att komma igång med sociala medier, så att de kan sköta sin marknadsföring på 15 minuter om dagen. En början är att vi gjort en ny sajt åt communikologen, inte klar då detta skrivs, men definitivt en god bit på väg.

Jag har börjat strukturera idéerna kring nästa bok, en fackbok under namnet ”Älskade kamphundar”. Synops ska skickas till förlaget.

Skrivakademin har publicerat en kort intervju med mig och ett stolt grattis.

Och på tal om bra energi! Vi har repat med Need A Nurse och denna veckan var våra t-tröjor dyngblöta av svett efter redan en timme. Vi håller på med en utmaning som kan sammanfattas ”depp”. Trots att vi är ganska så mycket nybörjare ger vi oss på precis allt. Inget är för svårt! Nyfikna kan läsa här.

Anja, hunden i vår familj, är på väg att sluta löpa och börjar få tillbaka sitt underbara livliga humör.

Jag har kommit igång med min träning igen efter seg benhinneinflammation.

Imorgon åker jag till New York med goda vänner.

Livet är härligt.