Benno och Palmlöf leder Resebyrån

Benno och Palmlöf leder Resebyrån

I SVT:s nya resemagasin tar programledarna Olle Palmlöf och Hélène Benno med oss till ”populära resmål och tipsar om smultronställena som få känner till” som det står i SVT:s pressmeddelande. De ska också ge oss inblickar och insikter om de hetaste resmålen, studiosamtal med inbjudna gäster och de allra senaste resenyheterna.

I det första programmet den 16 mars besöks en vingård och den senaste extremupplevelsen i Nya Zeeland testas.

Andra platser som besöks är Kanarieöarna, Marrakech och Budapest.

Hélène Benno har gjort resereportage från hela världen och syns till vardags som Gomorron Sveriges reseexpert. Olle Palmlöf har tidigare lett program som Faktum, CP-Magasinet och Böglobbyn. Båda deltar i På Spåret.

Programmet startar under våren med nio avsnitt och fortsätter med lika många under hösten. Varje vecka bjuds tittarna på en krönika signerad programmets producent, Carl Tofft, som tidigare gjort Musikministeriet.

(Foto: Carl-Johan Söder/SVT)

Tags:
,