Roligast i Stockholm just nu

Roligast i Stockholm just nu

Read my lips: Gå på Sing-a-long-versionen av Mamma Mia! The Movie. Kommer just därifrån och är hes av all sång, rödblommig på kinderna och det svider i händerna efter taktfast handklapp. Hela biografen har dansat. Två timmars endorfin-kick.

För er som ännu inte varit på någon Sing-a-long:

En musikfilm, exemplevis Blues Brothers, Sound of Music eller Rocky Horror Show visas med sångtexter ungefär som vid karaoke. Inför filmen instrueras publiken också om vissa hyss man ska göra. Under Mamma Mia hade vi exemplvis användning av våra mobiltelefoner. Vi har också skrikit ”Daddy!” och ”I do!” och ”Baby!” under flertalet tillfällen.

På vissa Sing-a-long klär publik också ut sig till karaktärer i filmen. Behövdes inte på Mamma Mia! Vi e ju Abbor allihop.

Tags:
, ,